• туристические агентства Днепропетровск
 • туры в Европу Днепропетровск
 • шенгенские визы Днепропетровск
 • горящие туры Днепропетровск
 • туры Испания Днепропетровск
 • туры Греция Днепропетровск
 • туры Эмираты Днепропетровск
 • туры Израиль Днепропетровск
 • туры Мальдивы Днепропетровск
 • туры Шри-Ланка Днепропетровск
 • туры Таиланд Днепропетровск
 • шкафы-купе в киеве
 • шкафы-купе в киеве
 • Általános szerződési feltételek

  Nyomtatás
  PDF

   

  A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület - www.orvostenisz.hu címen működtetett - weboldalon keresztül történő fizetésekre vonatkozóan a Jelentkezők által a  www.orvostenisz.hu címen működtetett weboldalon kialakított versenyregisztrációs felületen, az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével megadott jelentkezésekre vonatkozóan, elektronikus úton kötött szerződés jön létre a Jelentkező, és a regisztrálást teljesítő Egyesület közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

   

  I. Weboldal adatai:

  A www.orvostenisz.hu weboldal üzemeltetője az A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület. 

  Székhely: 4014 Debrecen, Bánat u. 1.

  Telephely: 4014 Debrecen, Bánat u. 1.

  Adószám: 18146743-1-09

  Bejegyző hatóság: Debreceni Törvényszék

  Ügyfélszolgálat: 

  telefonon: 06/30 415 1174

  e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

   

  II. A jelentkezéssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

   

  II.1. Versenyre jelentkezés a www.orvostenisz.hu weboldalon:

  a Jelentkező köteles a valóságnak megfelelően megadni a kért adatait a versenyregisztrációs felületen. Ki kell választania versenyszámokat és a számlázási információk megadása után küldheti el a jelentkezési igényét a Regisztráció elküldése gombra kattintással. A jelentkezés végrehajtása a gomb megnyomásával valósul meg.

   

  II.2. A versenyszámok és egyéb szolgáltatások kiválasztása:

  a weboldalon a "Versenyszámok kiválasztása" blokkban érhetők el a kiválasztható versenyszámok, a „Vacsora jelentkezés” blokkban megadható a vacsorán résztvevő létszám, a „Civil játékosok nevezése” blokkban pedig megadhatók további játékos regisztrációk civil kategóriában. Ezen blokkokban kiválasztott elemek képezik a Jelentkező, és a jelentkezést teljesítő – A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület – közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. Az elemek vételárai általános forgalmi adó mentesek. A kiválasztott jelentkezési elemek árai megjelennek az adott blokkokban, a jelentkezési oldal alján a teljes fizetendő végösszeg is.

   

  II.3. Jelentkezés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, regisztráció elküldése:

  a jelentkezés kívánt összeállítása után a 'Fizetés' blokkban van lehetőség a fizetési mód kiválasztására. A verseny jelentkezéshez kapcsolódó elemek fizetésére több mód adott, melyek közül a jelentkezés elküldése előtt választhat a Jelentkező. A weboldalon jelölt előzetes regisztrációs időszakban csak átutalással és online bankkártyás fizetéssel lehet fizetni, normál regisztrációs időszakban helyszíni fizetés is lehetséges. Lehetőség van elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express), vagy e-pénztárcával (Barion) történő fizetési tranzakcióra. A bankkártyával, vagy az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó tájékoztató itt érhető el: http://www.barion.com/hu. Online fizetésnél csak akkor kerül a jelentkezés véglegesítettnek, ha a bank a pénzügyi teljesítést visszaigazolja. Amíg a banktól nem érkezik meg a pénzügyi teljesítés igazolása, addig a jelentkezés függőben marad, véglegesítésre nem kerül. A fizetési mód kiválasztását követően a 'Regisztráció elküldése' gombra kattintva megtörténik a jelentkezés elküldése.

   

  II.4. Jelentkezés visszaigazolása:

  A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület. a jelentkezés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A jelentkezés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület, és a Jelentkező számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Jelentkező az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  email címen érdeklődhet jelentkezésének állapotáról.

   

  II.5. Jelentkezés lemondása:

  kizárólag a jelentkezés feladásától számított 12 órán belül van lehetősége Jelentkezőnek a lemondásra, amit írásban az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  email címen teheti meg.

    

  III. Problémák, reklamáció

  A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Jelentkező az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségen tud jelezni: e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

  Bankkártyával előre kiegyenlített megrendeléssel kapcsolatos panasz, reklamáció esetén a megrendelt áru ellenértékének visszafizetése a bankkártyás fizetés szabályai szerint történik. 

  Bármely A Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület szolgáltatásaival kapcsolatos fogyasztói panasz esetén a fogyasztók a Debreceni Járási Hivatalhoz fordulhatnak fogyasztóvédelmi bejelentéseikkel. További információ: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/hajdu-bihar/jarasok/debreceni-jarasi-hivatal-uj.

   

  Kelt:

  Debrecen, 2018. március 20.

  Profil